Четверг, 2025-06-26, 11:48 PM
Brotherhood of Steel                                       Зарегистрируйся и начни зарабатывать!            
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Бі(о!)сексуальність - Форум | Регистрация | Вход
[Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]

• Страница 1 из 1
  • 1

Бі(о!)сексуальність
ЛьолікДата: Суббота, 2007-06-23, 11:23 AM | Сообщение # 1
Новоприбывший
Статус: Offline
Одного разу я повертався додому з якоїсь поїздки. Діло було ввечері. Повертався на поїзді в купе. Зі мною їхали ще дві старі-престарі, майже прогнивші до кісток баби і мужичок. Одна баба була ужасно жирна, пам'ятаю вона просила мене уступити їй нижню полку в купе, але я відмовився, сказав що мені впадло лізти на верх, а воно падло, мля, вилізло на свою верхню полку, та й мало того що жир звисав чуть не до підлоги, та ще й хропить і пукає... а я лежу внизу...можете уявити собі коли ніч оповила купе який страх мене охопив... Нема нічого страшніго як боятися що га тебе зараз впадуть тонни 2 жиру, що трясеться неначе холодець...Ось так от. Але взагалі то я хотів писати тут в цій темі зовсім не про це, просто спогади якісь то паралельні були... Я думав ось що: як ото бути лісбіянкою? Чому дівчат приваблюють дівчата? Що їм подобається пласмаска в одному місці краще ніж настоящий, мужський, такий обалденний, реальний член? Хм... мені кажеться тут шось не то... Давайте розберемося...

SilentWarriorДата: Воскресенье, 2007-06-24, 7:22 PM | Сообщение # 2
Имеющий своё мнение
Льолік, hahahahahhahahahahhaa
wo perwyh)) tebe powezlo sho ona na werhu lezhala kada pukalo)) potomu4to perdok wsegda na werh podimajesja)
a wot 4to strashno wnizu eto da)) no mona prosto podnjat nogi i uperetsa w werhnij matras)) tada ne budet strashno i zasnut tak ne tjazhelo=)
pro lesbijanok ja mogu tolko skazat 4to im w drugih zhenshinah nrawiza primerno tozhe samoje 4to i muzhykam nrawiza w zhenshinah tolko 4to oni bolshe zenjat lasku i wse dely tam=)

Dont think twice, before you listen to your heart!

ЛьолікДата: Воскресенье, 2007-06-24, 11:44 PM | Сообщение # 3
Новоприбывший
SilentWarrior - да - побачив би ти ту ТУШУ то не захотів би ноги піднімати - від них би залишилося хіба що як з курячих ніжок косточки якби то бидло впало... А пукання то да - мені повезло шо я знизу, але все одно коли зверху над тобою хтось пукає...ну...мда...та щей вголос так: ПРР-ррр-ДИР-дик-ПЕР-пердик... І довго... Відчуття не дуже....
А шо може бабам мало ласки якої їм мужики нормальні(!!!) дають? шось тут непонятно всётаки з цими лесбі-месбі.....

IziДата: Понедельник, 2007-06-25, 9:16 AM | Сообщение # 4
Радость наша
нихрена не поняла!) а точнее - ниасилила до конца прочитать и разбираться... слушай... а ты русского совсем не знаешь?:))) я на корявом русском лучше буду понимать чем так...

Меня понять невозможно,
Меня забыть нереально,
Меня любить очень сложно
Ведь я НЕНОРМАЛЬНА!!!%)))

ЛьолікДата: Среда, 2007-06-27, 10:14 AM | Сообщение # 5
Новоприбывший
huh Izi, Російську то я розумію та й говорю напевно нею так як українською - дуже добре! але річ тут зовсім не в тім - я не вмію ПИСАТИ російською мовую і буду робити дуже багато помилок, а як ото буде виглядати для вас - моїх друзів, що я пишу вам та й роблю помилки - ви ж з мене будете сміятися...

IziДата: Среда, 2007-06-27, 2:25 PM | Сообщение # 6
Радость наша
эх... давно хотела по украински говорить научиться, а тут теперь хочешь, не хочешь понимать начнешь cool

Меня понять невозможно,
Меня забыть нереально,
Меня любить очень сложно
Ведь я НЕНОРМАЛЬНА!!!%)))

ЕженаДата: Пятница, 2007-06-29, 3:41 PM | Сообщение # 7
Обыватель
Quote (Льолік)
ви ж з мене будете сміятися...

Не сміятимемося (= Ти нас учитимеш українській мові, а ми тебе - російській мові (%

Не стой на месте, иди, ищи новые тупики!

Tomo-chanДата: Воскресенье, 2007-07-01, 1:55 AM | Сообщение # 8
Не переспоришь
эх...братские народы объединяйтесь.давно хотела начать учить украинский язык.теперь есть весомый повод: добрая половина игры только на нём и общается
Izi, надо признать,что я этот текст я тоже не осилила wacko
З.Ы. если можно,то в кратце о чем же там говорится

Доброта - это то, что может услышать глухой и увидеть слепой

примечание автора: ник в игре - Солнечная эльфа

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Заработай денег пока в сети!
Copyright Имир © 2025